Skip to main content
search

Ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζει το 8ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2023!
και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης συστήνει
«το δεινοθήριο …στην τέχνη!»

 

31 Ιουλίου & 1 Αυγούστου, ώρες 11:00 – 14:00
(στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης)

_Μικρό και μεγάλο δεινοθήριο δίνουν το έναυσμα για ποικίλες χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης! Παράλληλα, ελάτε να παίξουμε μαθαίνοντας για το δεινοθήριο μέσα από ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι, που σχεδίασε η ομάδα του μουσείου, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Κρήτης, και διατίθεται στο κοινό για δεύτερη φορά!

_Προσοχή! Το πολύχρωμό μας δεινοθήριο «πεθαίνει» για… φωτογραφίες!

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ: https://www.heraklion.gr/files/items/8/80202/8o_techni_kathodon_book_2023_web.pdf

*Το 8ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν» έρχεται στην πόλη του Ηρακλείου από την Παρασκευή 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 με σκοπό για άλλη μια χρονιά να μετατρέψει την πόλη σε μια μεγάλη σκήνη καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας!

Σε πλατείες, σε δρόμους, στο κέντρο και στις συνοικίες, χαρούμενοι τραγουδιστές και μουσικές κομπανίες, ζωγράφοι που κοσμούν τοίχους και τους δίνουν ζωή, φωτογραφικές εκθέσεις και άλλα πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας σε μια πόλη, που αγαπά τον πολιτισμό και χαίρεται να τον απολαμβάνει.

Με το σύνθημα «όλος ο Δήμος μια γιορτή» να κυριαρχεί στον προγραμματισμό μας, δίνουμε ραντεβού στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης!

Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε παρέα τη μαγεία της τέχνης του δρόμου!

 

Διοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.ΚΕ.Η.

Με την Υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ

Χορηγοί: Πλαστικά Κρήτης, Praktiker, Cretan Holidays, Νερά ΖΑΡΟΣ, KARATARAKIS Hotels & Restaurants,  Capsis Astoria Heraklion, Κύβος – The Copy Shop, Κουκουβάγια Καλλιτεχνικό Μεζεδοπωλείο.